Som el primer supermercat cooperatiu i participatiu de Barcelona.
Obert al pĆŗblic general, Foodcoop tĆ© la particularitat que les persones que es fan sĆ²cies sĆ³n propietĆ ries i participen del funcionament del supermercat.
Ā Per quĆØ ho fem?Ā
PerquĆØ volem fer mĆ©s accessible una forma de consum coherent amb els valors de sostenibilitat i transformaciĆ³ social.
PerquĆØ volem participar a canviar el model alimentari i donar suport a la pagesia catalana.
Ā
ComprarĆ s productes saludables i sostenibles, elaborats amb respecte per les persones i l’entorn. Sempre donem prioritat als productes de proximitat i respectem la temporada dels aliments.
Hi trobarĆ s productes alimentaris frescos i no frescos, aixĆ com productes de cosmĆØtica i higiene personal i per a la neteja de la llar, incloent una gran oferta a granel.
Foodcoop sorgeix dāun grup divers de 250 persones que, des del principi, van decidir crear una cooperativa sense Ć nim de lucre, on tots els beneficis es reverteixen en el projecte.
Des del juliol de 2023, tothom pot venir a comprar, a preu pĆŗblic, sense fer-se sĆ²cia. Com a qualsevol botiga!
PodrĆ s accedir al preu sĆ²cia, mĆ©s econĆ²mic, perĆ² tambĆ© tindrĆ s veu i vot en les decisions sobre el funcionament i els productes del sĆŗper.
Ā
Trobades per presentar el projecte i resoldre dubtes per a persones interessades.
Ptge. d’AragĆ³, 9
08011 Barcelona
tel. 930 32 24 96
Dilluns
De 17 h. a 21 h.
Dimarts, dimecres i dijous
De 10 h. a 14 h.
De 17 h. a 21 h.
Divendres
De 10 h. a 21 h.
Dissabte
De 10 h. a 14 h.
Dilluns
De 17 h. a 21 h.
Dimarts, dimecres i dijous
De 10 h. a 14 h.
De 17 h. a 21 h.
Divendres
De 10 h. a 21 h.
Dissabte
De 10 h. a 14 h.
Ptge. d’AragĆ³, 9
08011 Barcelona
tel. 930 32 24 96
Estatuts
MemĆ²ria
Preguntes freqĆ¼ents
BalanƧ social
AvĆs Legal
PolĆtica de Privacitat PolĆtica de Cookies
Formem part de
ColĀ·laborem amb
Amb el finanƧament de
Aquest lloc web emmagatzema informaciĆ³ anĆ²nima provinent de cookies. Consulta les diferents cookies que utilitzem per tal de facilitar la teva navegaciĆ³.