“Hem construït un projecte que semblava molt complicat. Hem demostrat que es pot tenir un altre tipus de relació amb l’alimentació i el consum”, Edgar Pérez, soci de Foodcoop BCN.
Dimarts, 27 de febrer de 2024 | 09:45 h
Redacció
Èlia Campreciós Ester
El supermercat cooperatiu Foodcoop BCN obre les portes de l’establiment per a persones no sòcies després de dos anys de la seva engegada per promoure el consum de proximitat, augmentar la base de finançament i acabar de consolidar el projecte. Per a celebrar el segon aniversari de la iniciativa, han organitzat un seguit d’activitats obertes a la ciutadania enfocades a la sensibilització sobre consum de proximitat i productes de temporada, que van començar el dilluns 26 de febrer i tindran lloc fins al divendres 1 de març.
Foodcoop llença un receptari col·lectiu i organitza un taller de cuina amb productes de proximitat, la primera proposta d’un programa d’activitats que tindran lloc al seu establiment a l’Eixample de Barcelona durant els pròxims dies.
La celebració del segon aniversari de l’entitat marca un canvi d’etapa. “Aquesta primera fase del projecte, aquests dos anys, ha anat molt bé. Hem construït un projecte que semblava molt complicat. Ja hi som i hem demostrat que es pot tenir un altre tipus de relació amb l’alimentació i el consum d’aliments en una cadena de distribució menys habitual del que estem acostumades”, explica Edgar Pérez, soci i col·laborador del cercle de comunicació de Foodcoop BCN.
[…]
Llegeix l’article complert aquí