Categoria: Receptes Foodcoop BCN
Risotto de carbassa i bolets
🕒 40 minuts 👳♀️ 4 persones 💚Fàcil Ingredients 300 g d’arròs arborio o carnaroli (especial per a risotto) 300 g de carbassa (tipus butternut o violí), pelada i tallada a daus petits 250 g de bolets (xampinyons, portobello, ceps o barreja silvestre), nets i laminats...
Figues amb formatge i gelea de porto
🕒 30 minuts 👳♀️ 4 persones 💚Fàcil Ingredients 6 figues Formatge suau (mascarpone o ricotta) Per a la gelea: 250 ml de porto 1 branqueta de canyella 2 taronges 150 g de sucre 1 cullerada de panses sense llavors 2 cullerades de mel Passos a seguir Per a la gelea:...
Sobrasada vegana
🕒 10 minuts 👳♀️ 4 persones 💚Fàcil Recepta compartida per Víctor Tekhuan, soci de Foodcoop. Gràcies! Ingredients 100g anacards crus / podeu provar amb altres fruits secs 80g tomàquet sec en remull 2h aigua tèbia Sal Pebre vermell dolç (opcional) Comí All sec en pols...
Paté de pebrot vermell – Muhammara
🕒 1 hora 👳♀️ 4 persones 💚Fàcil Recepta compartida per Víctor Tekhuan, soci de Foodcoop. Gràcies! Ingredients 3 unitats pebrot vermell 2 dents d’all / alls confitats al forn Anous 150g Mel 25g (si voleu provar amb la melassa de magrana, i us fa gràcia endavant) Suc...