🕒 40 minuts 👳‍♀️ 2 persones  💚Fàcil

Ingredients

  • 1 sobre de curri verd tai
  • 300 g. de filet de pollastre
  • 2 pastanagues
  • 2 patates grans
  • 1 manat d’espinacs
  • 1 carbassó
  • 1 grapat d’anacards, ametlla salada o cacauets
  • 250 ml. de llet de coco
  • Oli d’oliva verge extra
  • Llimona
  • Coriandre fresc

Passos a seguir

1️⃣ Sofregir la barreja d’espècies amb un raig d’oli i el filet de pollastre tallat a daus.

2️⃣ Afegir les patates a daus i 250 ml de llet de coco i un got d’aigua

3️⃣ Quan la patata ja estigui gairebé cuita, afegir carabassó i pastanaga 3 m. i els anacards salats (es poden substituir per ametlles o cacauets).

4️⃣ Per últim, posar-hi els espinacs rentats.

5️⃣ Emplatar. Afegir-hi un raig de suc de llimona i, si teniu, fulles fresques de cilantre.

😋 Bon profit

¡VISÍTANOS!

Pje. Aragón, 9
08011 Barcelona
tel. 930 32 24 96

HORARIO

Lunes
15:00-21:00

Martes-viernes
10:00-21:00

Sábado
10:00-14:00

¡SUBSCRÍBETE AL BOLETÍN!

ÚLTIMOS TUITS

En aquesta web utilitzem cookies. Et recomanem l'acceptació d'aquestes per gaudir d'una navegació òptima, en cas contrari només s'utilitzaran les cookies necessàries per poder navegar. Pots consultar les preferències de privacitat per obtenir més informació sobre les cookies utilitzades.

Privacy Settings saved!
Política de privacitat

Aquest lloc web emmagatzema informació anònima provinent de cookies. Consulta les diferents cookies que utilitzem per tal de facilitar la teva navegació.

Aquestes cookies són necessàries perquè el lloc web funcioni i no es poden desactivar en els nostres sistemes.

Per utilitzar aquest lloc web utilitzem les següents cookies requerides tècnicament
  • et-editor-available-post-19-fb
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart
  • wordpress_gdpr_allowed_services
  • wordpress_gdpr_cookies_allowed
  • wordpress_gdpr_cookies_declined
  • wp_woocommerce_session

Decline all Services
Accept all Services