🕒 40 minuts 👳♀️ 4 persones 💚Fàcil
Ingredients
- 800 g de cigrons cuits
- 1 ceba o un porro
- 1 pebrot verd
- 1 tros de pebrot Vermell
- 1 tomàquet
- 1 pastanaga
- 350-400 ml d’aigua
- Oli d’oliva
- 1 cdta de pebre Vermell dolç
- ½ cdta de comí en pols
- ¼ de cdta de cúrcuma en pols
- Sal i pebre negre al gust
Passos a seguir
1️⃣ Posem un raig d’oli en una olla i daurem les verdures tallades a trossos grossos durant 4-5 minuts
2️⃣ Afegim les espècies, la sal, el pebre i l’aigua. Tapem i cuinem a foc mig Durant uns 20 minuts
3️⃣ Triturem totes les verdures amb una batedora elèctrica o un robot de cuina
4️⃣ Afegim els cigrons escorreguts i rectifiquem d’aigua al gust si ho veiem necessari i ho cuinem 5 minuts més a foc baix. Anar removent de tant en tant.
Adaptacions:
🌱Accepta qualsevol tipus de llegum cuita (mongeta blanca, llentia, …) S’hi pot afegir fulles d’espinacs o seitan al posar-hi les llegums.
🍗 Opció no vegana: uns dauets de xoriç per donar més sabor.
😋És un plat que reescalfa bé i un o dos dies després arriba a augmentar-potenciar el sabor. Es pot congelar. Si netegeu els pots dels llegums són ideals per tornar-ho a guardar, un cop cuinat, a la nevera.