🕒 20 minuts 👳♀️ 4 persones 💚Fàcil
Ingredients
- Síndria
- 1 tassa de ruca
- 10 olives negres
- 10 tomàquets cirerols tallats per la meitat
- 70 gr formatge feta esmicolat
- Oli verge extra
- Sal en escates
- Pebre
- Reducció balsàmica:
- 125 ml vinagre balsàmic
- 1 gra d’all sencer
- Pebre
Passos a seguir
1️⃣ Comencem amb la reducció balsàmica: en un cassó posem el vinagre, el gra d’all i un pessic de pebre. Coem a foc lent fins a aconseguir un xarop. Reservem
2️⃣ Mentre es redueix el vinagre escalfem la graella a foc fort. Tallem les rodanxes de síndria de 2 cm de gruix a vuitens i les pinzellem amb una mica d’oli. Quan la graella estigui ben calenta hi posem els vuitens de síndria.
3️⃣ Deixem cuinar uns minuts fins que s’hagi marcat la graella a la síndria. És important que el foc estigui ben fort. Realitzem la mateixa operació per les dues cares de la síndria.
4️⃣ Retirem els trossos de síndria en una plata. Salpebrem, coronem amb el formatge, les olives, la ruca i els tomàquets cherry.
5️⃣ Finalment amanim amb la reducció balsàmica i oli d’oliva verge extra.
Us atreviu? 😋 Fàcil i deliciosa!