🕒 30 minuts  👳‍♀️ 4 persones  💚Fàcil

Ingredients

  • 6 figues
  • Formatge suau (mascarpone o ricotta)
  • Per a la gelea:
  • 250 ml de porto
  • 1 branqueta de canyella
  • 2 taronges
  • 150 g de sucre
  • 1 cullerada de panses sense llavors
  • 2 cullerades de mel

Passos a seguir

Per a la gelea: barregem el porto, el sucre, la mel, la canyella, la pela i el suc de les taronges, i fem arrencar el bull. Hi Incorporem les panses, hidratades prèviament, i ho deixem coure uns minuts, fins que la gelea estigui a punt.

Tallem les figues i fem capes alternant-les amb talls de formatge, fent una petita torre.

Ho cobrim amb la gelea de porto.

I llest! Postres fàcils i que fan patxoca!

¡VISÍTANOS!

Pje. Aragón, 9
08011 Barcelona
tel. 930 32 24 96

HORARIO

Lunes
15:00-21:00

Martes-viernes
10:00-21:00

Sábado
10:00-14:00

¡SUBSCRÍBETE AL BOLETÍN!

ÚLTIMOS TUITS

En aquesta web utilitzem cookies. Et recomanem l'acceptació d'aquestes per gaudir d'una navegació òptima, en cas contrari només s'utilitzaran les cookies necessàries per poder navegar. Pots consultar les preferències de privacitat per obtenir més informació sobre les cookies utilitzades.

Privacy Settings saved!
Política de privacitat

Aquest lloc web emmagatzema informació anònima provinent de cookies. Consulta les diferents cookies que utilitzem per tal de facilitar la teva navegació.

Aquestes cookies són necessàries perquè el lloc web funcioni i no es poden desactivar en els nostres sistemes.

Per utilitzar aquest lloc web utilitzem les següents cookies requerides tècnicament
  • et-editor-available-post-19-fb
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart
  • wordpress_gdpr_allowed_services
  • wordpress_gdpr_cookies_allowed
  • wordpress_gdpr_cookies_declined
  • wp_woocommerce_session

Decline all Services
Accept all Services