🕒 50 minuts 👳♀️ 4 persones 💚Fàcil
Ingredients
- 600 g de xocolata negra de cobertura
- 600g de carbassa cuita i triturada
- 8 ous
- 30g oli girasol
- 120 g farina
- 7 g impulsor (llevat tipus Royal)
- nous o fruits secs picats
Passos a seguir
1️⃣ Fondre la cobertura al microones amb cura que no es cremi, a mitja potència i a intervals de 30 segons; remenant fins que estigui completament fosa.
2️⃣ Afegir l’oli de gira-sol a la cobertura fosa i barregeu-ho. Bateu els ous i afegiu-los a la carabassa prèviament triturada. Barregeu-ho fins que estigui ben integrat.
3️⃣ Abocar la cobertura fosa juntament amb l’oli i barrejar fins a tenir una barreja homogènia. Afegir-hi la farina tamisada, juntament amb l’impulsor, i integrar (important no sobrebatre)
4️⃣ Afegir els fruits secs. Abocar en un motlle apte per al forn.
5️⃣ Enfornar al forn prèviament pre escalfat a 180 º C durant 25-35 minuts (segons la mida del motlle). El traurem quan veiem que el centre està gairebé quallat però encara brilla.
😋 Fàcil i infal·lible! ! Podeu fer-ne dos, que segur que vola!