🕒 40 minuts 👳♀️ 2 persones 💚Fàcil
Ingredients
- 1 sobre de curri verd tai
- 300 g. de filet de pollastre
- 2 pastanagues
- 2 patates grans
- 1 manat d’espinacs
- 1 carbassó
- 1 grapat d’anacards, ametlla salada o cacauets
- 250 ml. de llet de coco
- Oli d’oliva verge extra
- Llimona
- Coriandre fresc
Passos a seguir
1️⃣ Sofregir la barreja d’espècies amb un raig d’oli i el filet de pollastre tallat a daus.
2️⃣ Afegir les patates a daus i 250 ml de llet de coco i un got d’aigua
3️⃣ Quan la patata ja estigui gairebé cuita, afegir carabassó i pastanaga 3 m. i els anacards salats (es poden substituir per ametlles o cacauets).
4️⃣ Per últim, posar-hi els espinacs rentats.
5️⃣ Emplatar. Afegir-hi un raig de suc de llimona i, si teniu, fulles fresques de cilantre.
😋 Bon profit