🕒 40 minuts  👳‍♀️ 4 persones  💚Fàcil

Ingredients

  • 300 g d’arròs arborio o carnaroli (especial per a risotto)
  • 300 g de carbassa (tipus butternut o violí), pelada i tallada a daus petits
  • 250 g de bolets (xampinyons, portobello, ceps o barreja silvestre), nets i laminats
  • 1 ceba petita, picada ben fina
  • 2 grans d’all, picats
  • 1 litre de brou de verdures calent
  • 100 ml de vi blanc sec
  • 50 g de formatge parmesà ratllat (opcional)
  • 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • 1 cullerada de mantega (opcional, per donar-hi brillantor i cremositat al final)
  • Sal i pebre negre al gust
  • Fulles de sàlvia o romaní fresc (opcional, per aromatitzar)

Passos a seguir

En una cassola gran, escalfa un bon raig d’oli d’oliva a foc mitjà. Incorpora la ceba i l’all picats, i sofregeix-los suaument fins que quedin tendres i transparents. Afegeix-hi la carbassa tallada a daus i salta-la uns 5 minuts, fins que comenci a estovar-se. Incorpora els bolets nets i tallats, i continua la cocció uns altres 5 minuts, fins que deixin anar part del seu suc i redueixin una mica.

Incorpora l’arròs i remena bé durant 1 o 2 minuts, fins que els grans quedin brillants i lleugerament translúcids. Aboca-hi el vi blanc i deixa que s’evapori l’alcohol, remenant de tant en tant.

Comença a afegir-hi el brou calent de mica en mica, un cullerot cada vegada, remenant suaument i esperant que l’arròs absorbeixi el líquid abans d’afegir-ne més. Continua així durant uns 18–20 minuts, fins que l’arròs quedi cremós però amb el centre encara una mica ferm.

Quan estigui al punt, apaga el foc i incorpora la mantega i el parmesà ratllat (si en fas servir). Remena fins que es fonguin i el risotto quedi ben lligat. Ajusta de sal i pebre al gust.

Serveix immediatament, decorant amb fulles de sàlvia fregides o una mica més de parmesà per sobre. I ara sí… a gaudir-ne! 🍽️

¡VISÍTANOS!

Pje. Aragón, 9
08011 Barcelona
tel. 930 32 24 96

HORARIO

Lunes
15:00-21:00

Martes-viernes
10:00-21:00

Sábado
10:00-14:00

¡SUBSCRÍBETE AL BOLETÍN!

ÚLTIMOS TUITS

En aquesta web utilitzem cookies. Et recomanem l'acceptació d'aquestes per gaudir d'una navegació òptima, en cas contrari només s'utilitzaran les cookies necessàries per poder navegar. Pots consultar les preferències de privacitat per obtenir més informació sobre les cookies utilitzades.

Privacy Settings saved!
Política de privacitat

Aquest lloc web emmagatzema informació anònima provinent de cookies. Consulta les diferents cookies que utilitzem per tal de facilitar la teva navegació.

Aquestes cookies són necessàries perquè el lloc web funcioni i no es poden desactivar en els nostres sistemes.

Per utilitzar aquest lloc web utilitzem les següents cookies requerides tècnicament
  • et-editor-available-post-19-fb
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart
  • wordpress_gdpr_allowed_services
  • wordpress_gdpr_cookies_allowed
  • wordpress_gdpr_cookies_declined
  • wp_woocommerce_session

Decline all Services
Accept all Services