🕒 30 minuts + repòs  👳‍♀️ 4-6 persones  💚Fàcil

Ingredients

  • 2 caquis madurs (polpa triturada)
  • 400 ml de nata líquida (per muntar, 35% MG)
  • 100 ml de llet sencera
  • 70 g de sucre morè
  • 1 beina de vainilla (o 1 culleradeta d’extracte)
  • 1 branca de canyella
  • 1 pessic de nou moscada
  • 6 g de gelatina neutra (3 fulles) o 1 sobre de gelatina en pols
  • Nous, ametlles o grans de magrana per decorar

Passos a seguir

  1. Prepara la gelatina: hidrata les fulles en aigua freda durant 5 minuts (o dissol la gelatina en pols en 3 cullerades d’aigua freda)
  2. Infusiona: en un cassó, escalfa la nata amb la llet, el sucre, la vainilla, la canyella i la nou moscada. Porta-ho gairebé a ebullició i retira la canyella.
  3. Dissol la gelatina: afegeix-hi la gelatina escorreguda (o dissolta) i remena fins que quedi ben integrada.
  4. Barreja amb el caqui: tritura la polpa dels caquis i incorpora-la a la mescla, batent fins que quedi homogènia.
  5. Deixa reposar: reparteix la barreja en gotets o motlles i refreda a la nevera almenys 4 hores (millor d’un dia per l’altre).
  6. Serveix: decora amb nous torrades, ametlles laminades o grans de magrana per donar-hi un toc cruixent i un color ben tardorenc.

I ara sí… a gaudir-ne! 🍮

¡VISÍTANOS!

Pje. Aragón, 9
08011 Barcelona
tel. 930 32 24 96

HORARIO

Lunes
15:00-21:00

Martes-viernes
10:00-21:00

Sábado
10:00-14:00

¡SUBSCRÍBETE AL BOLETÍN!

ÚLTIMOS TUITS

En aquesta web utilitzem cookies. Et recomanem l'acceptació d'aquestes per gaudir d'una navegació òptima, en cas contrari només s'utilitzaran les cookies necessàries per poder navegar. Pots consultar les preferències de privacitat per obtenir més informació sobre les cookies utilitzades.

Privacy Settings saved!
Política de privacitat

Aquest lloc web emmagatzema informació anònima provinent de cookies. Consulta les diferents cookies que utilitzem per tal de facilitar la teva navegació.

Aquestes cookies són necessàries perquè el lloc web funcioni i no es poden desactivar en els nostres sistemes.

Per utilitzar aquest lloc web utilitzem les següents cookies requerides tècnicament
  • et-editor-available-post-19-fb
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart
  • wordpress_gdpr_allowed_services
  • wordpress_gdpr_cookies_allowed
  • wordpress_gdpr_cookies_declined
  • wp_woocommerce_session

Decline all Services
Accept all Services