🕒 50 minuts 👳♀️ 4 persones 💚Fàcil
Recepta compartida per Víctor Tekhuan, soci de Foodcoop. Gràcies!
Ingredients
- 2 Albergínies
- 1 ceba
- 2 dents d’all
- Sal
- Pebre
- Orenga (opcional)
Passos a seguir
Pelar i tallar alls i cebes.
Picarem ben fineta la ceba, i l’all també.
Començar sofregint la ceba, quan la ceba ja estigui transparent podem afegir l’all, però cadascú a la seva manera, hi ha qui posa l’all abans, jo vaig canviant segons em convingui.
Pelar les albergínies, i deixar-les amb aigua i sal o aigua i vinagre, per evitar que amb l’oxidació pel contacte amb l’aire, les albergínies puguin agafar un gust amarg.
Quan el sofregit ja està enrossidet, almenys a mi, m’agrada sofregir fins que tingui una color caramel.
Llavors afegir l’albergínia i cuinar fins a que estigui tendra i melosa.
Triturar amb minipimer, o l’estri que tingueu que us vagi bé per fer aquesta acció.
Per acabar condimentar, amb sal pebre, orenga, en aquest cas, però podeu condimentar i fer servir les especies que més us vinguin de gust i us cridin l’atenció.